STEKPANNEBRÖD MED ÄGG OCH YOGHURT
4 PERSONER/ 30 MIN
INGREDIENSER:
4 ägg
1 msk smör eller olja
1 dl matyoghurt (10%)
2 dl plockade örter
salt, svartpeppar
sriracha till servering
Stekpannebröd
3 dl vetemjöl
3 krm salt
1 tsk torkad oregano
1 msk olja
1 dl matyoghurt (10%)
GÖR SÅ HÄR
1. Stekpannebröd:
Lägg alla ingredienser i en bunke och
knåda till en fast deg,
tillsätt 2-4 msk kallt vatten.
Dela degen i 4 bitar och kavla ut till
runda kakor ca 15 cm i diameter
på en mjölad bänk.
2. Värm en stekpanna på
medelvärme. Stek bröden i torr
panna några minuter per sida
tills de fått fin färg.
Linda in bröden i en kökshandduk så de
håller sig varma och mjuka.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar